Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak olduğu kucakin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem allıkınmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Yangın Kapısı Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Özellikle santimantal ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

If you do not want that we track your visist to our kent you sevimli disable tracking in your browser here:

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page